Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knoppningstid

Genom gyllene strålar
och med hjälp av vitaminer
känner jag din närvaro
så som sjuka ser syner.

Vi vandrar genom nya världar
i mitt vardagsrum.
Gud andas i hallen,
du kysser hans mun

Du kom för att säga
något enkelt till mig.
Att jag glömt hur mycket
jag har saknat mig.




Fri vers av Senkomen
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-16 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Senkomen
Senkomen