Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tillit

Du lovade 

Som en endaste person

Med en vilja 

Du visste du talade sant

 

Jag lyssnade

Som alla de du varit

Och kommer bli

De såg att du talade falskt

 

Hur kan jag lova dig

Om den jag sedan blir

Ej lovar samma sak

 

Jag litar på mig

För jag vet när jag inte längre går att lita på

Det är samma sak

 

Jag litar på dig

För jag vet när orden inte längre går att lita på

Det är samma sak




Fri vers (Fri form) av Senkomen
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-02-06 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Senkomen
Senkomen