Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frid ifred

total tystnad

havet stiltje

ingen bris

som en pausad film

inget rör sig

utom jag

mina andetag

hjärtslag

tankar och känslor

fantasier

drömmar

frid ifred

storslagna möte

med självet

och naturen


tacksamhet




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-24 20:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Jättefin betraktelse; tycker mycket om kontrasten mellan det inre och yttre här.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild