Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasbjörksvår


Våren snor in sig
i kotterier yrar runt i
dofter läten vittringar


Glasbjörken i sin
vårvitnad vig
av björksocker

smyger ut sin trädsjäl
medan kromosomerna
slussas på plats


Vinterns hållhake
har fallit rödhaken
kadensflöjtar på gren




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-01-25 15:34



Bookmark and Share


  Margit Grell
En text full av liv och ankomst.
’Rödhaken kadensflöjtar på gren’.
Fint formulerat!
2021-01-28

  Solweig Jansson VIP
Härlig text full av friska vårvindar och underbara ord !
2021-01-26

    Lena Staaf VIP
Helt underbar vinter-vår-dikt! Bokmärker.
2021-01-25

  helenita VIP
Härligt!
2021-01-25

    ej medlem längre
Livskraftigt fyller dina ord en längtan efter värme och vår. Samtidigt är din dikt full av en musikalisk ljudbild jag tilltalas mycket av.
2021-01-25

  AiA Maria den fria

Sprudlande liv i lust !

Tack!
2021-01-25

  Elinor Sörensson VIP
Vilken härlig pirrande spirande
ordglädje.
2021-01-25

  Öknens Ros VIP
Lekfullt lekande med orden.
2021-01-25

  Susen VIP
Härligt bildspråk
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP