Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astronomisk intuition


Kanske är jag ba out of my mind
men jag snappar upp frekvenser med astronomi
energin är sugar sweet
och med hjärtat som takt
som drömmen om att få se en okänd galax

dom brukar säga ”it’s written in the stars”
och jag pysslar kodifierat språk så dom blir stjärntecken
vad säger detta horoskop?

verbala stjärnan som alla checkar
och orden glänser som Rosa Nebulosa
an infinite space, no place to escape
man behöver nån som navigerar i mörkret
men han är ingen Luke Skywalker och gör bara kaos
så av miljoner stjärnor som lyser klart
frågar stjärnan som faller” varför jag”?

Hon som är en mix av Moonwalk och sweet talk
and I dig what’s groovy
och världen går inte under
om man lever som under dawg

universum är för lustigt och verkar konspirera
skickar raketen upp helt oplanerat
och däruppe kan man bada i stjärnglans
eller få sin metafor krossad av en meteor

vem vet vad en astronaut tänker när han hoppar ut i rymden

universum är så stort och orden räcker inte till





Fri vers av Madrugador
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-26 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador