Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


och du tilltufsar min frisyr med ditt yrväder och varma kyssar - hur ska jag klä in mina känslor...vilka kläder... passar din gångstil?


Hon är alltid i mina hårlockar


"Du är så jäkla söt, vet du det?"

"Du passar i dom där jeansen,
dra av dig dem"

"Du är snygg i keps men du får inte
gömma dig under täcket eller bakom kudden"

 

Hon ger mig komplimanger
När jag behöver höra vem jag är
Hon uttrycker sig om jag svamlar
om mina ögon svider från schampot
Hon skäller ut mig som balsam för själen
När jag förtjänar det i hennes bok
Hon är elektricitet när min tröja
åker av med utsträckta armar
Och hon vet det!
Hon vet det...


Att jag lyfter,
när hon är två centimeter längre än mig
och att hon får borsta till mig
se mina kinder blossa upp
när hon knäpper upp...
knapparna och blottar urringningen
på linnet med en hårnål

 

och hon är alltid i mitt hår
och fingar på nåt mystiskt
med magiska fingrar
"hög panna..." (enligt egen utsago)
 


Hon ger mig hjärtflimmer i hårlockarna
She is the kinda girl who would say
something like this:
"Rock on, rock on with your bad self,
don't leave me standing....when I wanna dance"

 

och hon är alltid i mitt hår
i mitt huvud som rnb, som rnb
som rnb, neusoul, soul, funk and hiphop
dancehall.... eklektiskt konstnärlig
hon är alltid i mina hårlockar...
som en locktång...som elektricitet
som papiljotter

 

Alltid i mitt hår

 

 

och hon gör mig tokig...

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-27 16:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är en så härlig känsla i dina texter! De överraskar, binder samman, släpper lös och får en att verkligen uppleva omedelbarhetens ekvilibrism! Hur bra får man vara? Ja bäst kanske! :)
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP