Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snårigheter

Handen som skapar,
Är också handen som
går in i alla snårigheter,
Svårigheter,
som inte förstod,
förrän det var försent,
fast det inte var illa ment.
Hittar inte takten,
kan inte dansa,
snirklar till orden, så de liknar
slagord och skäll.

Behöver en hand att hålla,
någon som följer med hela
dagen,
som lyssnar när jag vaknar
på natten,
som hjälper mig gå åt rätt håll,
när mitt sinne fördunklats
av alla sagor...




Fri vers av Klipparen
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-28 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen