Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Separationsångest


Hård som stål

Jag har lämnat dig
Fler gånger än jag vill minnas
Nu är pengarna slut
Jag ensam kvar på landet
Strejkar
Vägrar komma till stan
I så fall bara för att skriva på
Mäklarofferten

Annars kan du dra
Åt varmare breddgrader
Ruttna din stackars krake
Av smulor du lever
Ja, gråt om du vill
Det finns inga känslor kvar
Skrattet fastnat i halsen har
Men kuken din är hård som stål
Fy fan vilken karl du är!




Prosa av Wobbeke
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-29 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wobbeke