Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thorax

Du kan ta mitt hjärta
jag håller ut
Jag spärrar upp min bröstkorg
Du kan ta mitt hjärta jag håller ut




Fri vers av Diktcent
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-30 09:24



Bookmark and Share


    mmh
Hej hej
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent