Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den snörvlande pellejönsen

Gråten etsade sig in i clownens kinder
Varje gång han log alstrades de ädlaste skåror man kunde föreställa sig.
Smilgroparna efterliknade oaser
Jag lät pajasens tårar släcka min törst.
Tårarna fick det vita sminket att smälta
Likt stearin flöt det ner längs clownens kinder
Hans ögon sken som strålkastare, de lyste upp hans sorg
Men clownen vägrade medge det faktum
Det faktum att clownen i hans spegel alltid grät
Det faktum att hans förtvivlan var hans motiv till jippot




Prosa av Diktcent
Läst 220 gånger
Publicerad 2022-10-07 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent