Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vital renässans

Skavande, gnetande, stretande, bärande betungande ok
Tjatande, gnagande, tjattrande, smattrande skvaller och tjafs

Oundvikligen lämnar jag brända broars land
Idag tas första steget mot pånyttfödelsens strand
Jag suger tag i min älskades varma hand
Kärlek bär oss och binder oss i sitt band

Värmande, viskande, vackra namn
Kärleksfull omfamning i trygghetens hamn
Kreativitet, frihet, utveckling och poesi
Med dig vid min sida, min mon ami




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-31 18:36



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Jajamen.
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild