Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar hjärtat med kärleksfärg

Spår av sorg
går inte
dölja

Målar hjärtat
med kärleksfärg,
Omtanke
förgylld av
saknad

snödroppars
böjda huvud
öppnar sig för
Ljuset,
för
liv

Ögon
speglar
ljus

reflekterar
sol

Strålar av
Kärlek












Fri vers av helenita VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-31 19:27



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP