Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår


Som älvens fåra i dalgången meandrar,
så slingrande kan stigen vara som vi vandrar.
Ibland så tvekar vi och stannar till,
funderar på åt vilket håll vi vill.
Sällan blir livets färdväg som vi tänker
alla möten längs vägen oss nya planer skänker.

Oavsett var våra fötter på jorden går
så lämnar vi alla vårt unika spår.

Gå varligt fram, så där dina fotspår finns,
någon, med värme i hjärtat, dig minns.




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelius
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-01 21:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Steg utan spår
ej går, så hur vi
än sen slår ner,
vår framfart går
aldrig att dölja
bara då att vid
det goda förtöja...



2021-02-04

  Klint
tycker om dina rader
väcker tanken
2021-02-03

  Susen VIP
Fint skrivet berör
2021-02-02

  bibbi ahrnstedt
Fint, ja det där är ju viktigt, skulle tänka mer på sina steg.
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius