Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopp om livet


En ljusglimt i vintermörkret

Midvintermörkret är svart och kompakt,
men "postis" en ljusglimt i brevlådan lagt.
Jag smuttar nu hoppfull på glögg och must,
nu spirar en salig växtodlarlust!
Trots mörkret och kylan som dämpar min håg,
blir jag lycklig av Impecta frökatalog!




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelius
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-02 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius