Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterdikt vid strandkanten


On the rocks

Den bleka vintersolen vunnit över natten,
lyser över blånande himmel och vatten.

Kristallklart syns vattnet runt block av granit
som klätt sig i midvinterns iskappa vit.
Vattnet det krusas av bitande vind,
en isande smekning som rosar min kind.

Så vilar naturen i täcke av snö,
i väntan på vårens värme och tö.




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelius
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-03 15:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Härlig vinter vy
en sky att
till sig ty...
Och mer sig
om: Bry!

2021-02-04

  Gunnar Hilén VIP
Vackert målat !
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius