Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Hjärtat dunkar och hjärnan sjuder.
Andas in - och ut, långsamt.
Slappna av nu bit för bit!
Det kryper i benen - fokus förloras.
Alla får är räknade, de var många...

Kom nattro! Kom vila mot sval kudde!
Kom nattens befriande drömmar!
Kom sammetsmjuka mörker och omslut mig,
vagga mig till sömns i tystnadens trygga händer.
Rofylld tills gryningsljuset vänder åter.




Fri vers av Maria Sundelius
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-04 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett riktigt bra recept för rogivande sömn. Gillas.
2021-02-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
God metod
att dala ner
emellan lakan
svala sig själv
intala det ideala
man kan bara kvala
in i sömnen sin, om man
som Du hittar avstängnings-
knappen sin: Sluta och brinn!


2021-02-04

  Monika A Mirsch VIP
Tankarna i natten mjukt formulerade. Gillar dikten!
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius