Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastfrusen längtan

Alla små husen
Alla små lådorna
Alla små drömmarna
inbäddade i snö och vardagskyla

Solen skiner
men längtan är lika fastfrusen
som de övergivna trampolinerna

Livet far förbi som en blinkning
Raka linjer ovanför rälsen
trådar framåt
trådar bakåt

Is på vattnet vid Slottsbron
några fastfrusna båtar
och människorna på bruket
är tillbaka vid maskinerna




Fri vers av Åstrand
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-04 15:30



Bookmark and Share


    Klipparen
Vackert!

2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Åstrand