Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan skydd

Gränslös
Utan skydd
Vapenfri

Sådan vill jag möta världen

Blottad
Inga väggar,inget tak
Hjärtat bart

Låt mig visa vem jag är
utan roller och besvär
Att gömma sitt inre
är att förtrycka sin själ

Mur efter mur
Människan rustar ständigt upp

Men jag vet
att jag är starkast
när jag skyddar mig som minst




Fri vers av Vintervarg
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-04 19:11



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Bra.
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg