Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu- Baktid

titta tillbaka
fina, sorgliga, glada
minnen för livet




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-07-20 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag läser den flera gånger samtiden som framtiden rullas upp i form av minnen inuti mig.
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine