Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktens vittnesbörd

vackra ord och tjusiga fraser
vältalighet i andlighet, etik och moral

det är dock frukten som vittnar
om vem som är din fader

det är ditt agerande, dina innersta tankar
ditt hjärtas önskan ock vilja

din frukt

som är ditt vittnesbörd
inför andra
inför Gud




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-07 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild