Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giganternas möte

Långsamt närmar de sig varandra, närmre och närmre

Hon; skinande vacker, med blicken skarpt riktad mot honom
Han; fylld av kraft och visdom sedan urminnes tider

Längtar efter att omsluta sina spiraler och låta svarta hålen förenas
Skapa nya stjärnbilder ock nya planetkonstellationer

Andromeda och Vintergatan
Själsfränder ämnade att bilda en helhet




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-07 19:29



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Cosmic love... hisnande perspektiv.
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild