Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solens strålar är fria

att belysa vem de vill
att stänka strålglans på vad de behagar
att lysa upp mörkaste vrår
att få bleka moln färgsprakande
att rikta skarpt ljus på orättvisor
att mjukt skina på den sorgsna
att ge energi till växtlighet
att möjliggöra liv




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-07 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild