Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej


Nåja, vad är väl ett nej i sängen?

Inte tillräckligt, i alla fall.




Fri vers av ErikaRoos
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-02-08 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos