Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

its never gonna be easy for people like me and you

jag såg en video jag spelat in när vi fortfarande bråkade
och jag grät när jag sjöng

du sa jag gav dig makten att manipulera mig
dunkar huvudet i väggen säger jag skadar dig

vissa saker berättar jag aldrig för andra
kommer alltid vara så
hemligheter jag håller inom mig kommer aldrig ut

och jag gillar inte att jag känner att jag inte kan uttrycka mig
man ska inte skylla på andra men jag skyller det på dig

classic story drömmen blev mardröm
ni vet såna mardrömmar man står och skakar galler i vatten så att man ska vakna
man kan ignorera sina problem men dom springer ikapp en
ska aldrig ignorera mig själv igen

tappade bort mig själv i toakön alla kvällar vi aldrig gick hem
och när jag sa att jag inte visste vem jag var längre med tomhet i rösten så liksom försvann du
du såg mig som nån utan mod
du såg mig som någon som måste va som du
någon du inte förstod

och jag skriver ner det jag känner för då kan jag sudda ut dig
fleetwood mac räddade mig

vi har båda suttit inne nu, men jag längre än du.
flög bort ifrån alla problem
och det funkade faktist denhär gången
jag sa aldrig riktigt något till någon, men tror alla fattade

alltid man själv som inser sist
för jag ville ju att du skulle ha rätt
för då betydde det att jag var den som var sämst inte du
och det är jag ju så van vid ju

och nu är jag rädd
för att träffa någon ny
rädd för att dom ska va som du




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-08 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans