Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Memoarer utkast 3

Så var det dags för den sexuella debuten
Jag hade gått och längtat och suktat det kändes som jag till sist var den siste i hela världen att INTE ha förlorat sin svendom. Jag hade gått så långt att jag faktiskt riktat en bön till honom på "andra våningen". En del kallar honom Gud andra Allah några tredje kallar honom för Jahve. Kärt barn har ju som bekant många namn. Och endast de initierade förmår hålla reda på de skillnader som säkert finns men jag är ju inte initierad så jag bryr mig bara om en religion är monoteistisk eller ej. När en del håller reda på en mångfald av mer eller mindre mäktiga och inflytelserika gudar då har jag tappat intresset för länge sedan. Någonstans måste man ju sätta en gräns.
En tjej som till slut visat mig intresse fick jag till slut "omkull". och det skedde faktiskt av hennes egna fria vilja. Ändå hade diskussionen gått så långt i samhället att en del lustigkurrar gick om kring med små lappar där man kunde läsa följande text. "Härmed intygas att samlaget som skedde den (utrymme för datum) var helt frivilligt och ICKE kommer att leda till åtal. (utrymme för namnteckning)".
Ja sådana var tiderna och bredvid mig låg hon och företedde alla tecken på att hon var villig och inte skulle säga nej om jag gjorde en invit.
Men allra först ville hon förbereda mig med följande ord. "jag är inte oskuld om du tror det". Fast vad bryr sig en upphetsad yngling om det? Ingenting i alla fall gjorde jag inte det. Inte direkt pang på som jag minns det. Men i alla fall. Efteråt var hon lite missnöjd. Du kunde värmt upp mig bättre. Men vad f-n bryr sig en ungdom utan sexualundervisning i bagaget om det.
Det bästa med att vara ung är ju att man inbillar sig ha så många möjligheter och chanser framför sig. Och nu var det genomfört. Det första samlaget men recensionerna var lite sisådär måste ärligt tillstås




Prosa (Novell) av Sören Turesson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-02-10 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP