Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vetat vad trygghet är

Aldrig vetat vad
trygghet är

Sorgen finns i
hjärta
som inte kan stava
ordet

föll i
fel
famn
alltför många gånger

törstigt
sökande
Varje gång lika förvissad om att
det varit rätt




Fri vers av helenita VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-12 12:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit med stor inlevelse!
2021-03-02

  wiria77
vi kan nog alla
känna igen oss i
dina rader
fint skrivet
2021-02-21

  Nils-Robert
En dikt om sökandet efter det/den rätta. Melankoliska rader i moll. Fint ordat
2021-02-12

  Maria Sundelius
Känner igen mig. Fint beskrivet.
2021-02-12

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det svårt att se en persons rätta sidor förrän det gått lång tid
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP