Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CV


Nu skiter vi i hur hjärtat mår baby

 

Du fuckar med mitt hjärta

och du fuckar så fel

Du gräver i mitt innersta

och gör mig mindre hel

Du viskar i mitt öra så

högt så hjärnan lider

Du sätter dig främst när

du på sanningen vrider

 

Du är någon av mitt allt

men de orden löses upp

innan de landar

Vi möts i ditt kaos och ditt

hjärta som fått liv i mig rör

sig bort och famlar

Inget rimmar eller passar

ihop och våra hjärtan är

inte bundna med samma

knop

Du avger löften på en höft

och bryter de nästan direkt

Det värsta kan vara att jag

förstår dig och det precis så

jag inte når dig

Jag går vilse i dig och du

kallar dig vilseledd

Jag räknar med allt och ändå

har jag missat något

Det är då du fuckar med mitt

hjärta, det är då jag slår för två

Det betyder precis ingenting

och ändå precis allt.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-14 11:38



Bookmark and Share


  PPQ
det är inte bara innehållet som tilltalar mig, även språket är jag sjukt svag för
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP