Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Insyn.


Gatubarn


Hon sover bara.
Natten är mörker
bakom soptippen.
På morgonen
är piskan mogen
så även den
råa borsten
i grova, slitna
tvätthänder.

Kycklingskinn
och kycklingben
kokas sakta med
löv och blad.
Eftersom ingen
kappa eller sjal
finns i kartonghuset
får morgontidningen
bli till dagens
klädnad.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-17 07:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Insyn
skänker
avtryck
berör
hjärtat

Tack!
2021-02-18

    Sefarge VIP
Berörande, insiktsfullt skriftat
Så många människors levnad!
Bakom det vackra civiliserade
Samhällsskalet inuti o utanför

2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen