Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou. Varning satir, men ändå med en viss innebörd


Idiotin speglar idioten

 

Man blir ju faktiskt lite till freds
och glatt överraskad 
när man helt plötsligt inser
och även från en idiot får till sig
att denne alldeles äkta idiot
helt plötsligt har "förstått" 
att en annan högt ansedd idiot
...faktiskt är en idiot

Det svåraste för idioten själv
att ta till sig och förstå
visar sig dock ofta vara
vad själva idiotin innebär
och att det är dennes egna
och idiotiska beteende
som då i grunden är det som skapar
själva idioten 

Så en idiot är och kommer troligen alltid
att vara en idiot

och det allra värsta med idiotin
är att/hur den påverkar andra

samt att idioter ofta lockas och attraheras
av varandras idioti 

så en sammanslutning av idioter
är betydligt värre än en ensam idiot

Copyright © AndLou




Övriga genrer (Satir) av AndLou VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-17 08:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet!
2021-02-17

  Kungskobran VIP
Även en idiot kan ha rätt ibland
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP