Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


Där nya tårar... ersätter de gamla

Jag ser mina sönderrivna
och maskätna kanter
sliten med sorgsna linjer
under ögonen

linjerna från saltet
där tårar avdunstat

men den fårade bruna huden
visar oroslinjer
linjer såväl runt som under
och ovanför mina ögon

som ett tydligt kartlagt ansikte
med tydliga gränser

även om mina skrattlinjer
numera är utraderade
kan man kanske ändå skönja
tecken från bättre dagar

men allt för många suckar
har format mig

våra tidigare erfarenheter
de hinner i kapp oss
och till sist står vi alla där
demaskerade

så jag betraktar nu nya tårar
framför min spegel

Copyright © AndLou 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-10 09:00



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"life is made up of
sobs sniffles and smiles
with sobs pre-dominating"
2024-04-10

  Öknens Ros VIP
Erfarenheter rikare sätter spår i ansikte, ger det karaktär.
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP