Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sökte uttryck fann livet



Jag spanade efter
gåtan men fann
parallella linjer


Jag var på spaning
bland det förenande
men fick gå
ensliga stigar


Jag sökte segla
in mot fokus men
blev strandsatt bland
det ovidkommande


Söker inte längre
signaturer eller
gängse signaler

-

men erfar
Livet




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-17 09:16



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja, erfar livet...mycket fin framställning i din tänkvärda text!
2021-02-19

  Jojo
Den där tog tag i mig. Gillar hur du bygger upp dikten. Och innehållet.
2021-02-18

  AiA Maria den fria

Uttryck
Intryck
Avtryck

Sinnligt
Vackert
Beskrivet

Tack!
2021-02-18

  Elinor Sörensson VIP
Mänskan kan nog ibland, så
envist och blint, söka vad hon
tror sig vilja finna. Och inte se
det som är Livet. Det som kan
ge känslan av meningsfullhet
i mänskans tillvaro.
Härligt att få erfara Livet och
allt vad det innehåller. På gott
och ont.

Bra skrivet om detta.
2021-02-17

  Susen VIP
Ett sökande efter den egna platsen i livet . En acceptans som uppnåtts. Fint!
2021-02-17

  Briza media
Så fint! Gillar det sparsmakade.
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP