Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har vi inget annat hatobjekt klagar vi på att själva tiden inte infinner sig vid önskat tillfälle.


Urets upprättelse


Idag känns timman
inte längre som en
sorts upprepning


Jovialiskt lutar sig
urverket mot
sina vägvisare

med annat syfte än
att låta drämma in
slagen för ett hjärta


Idag inväntar uret
helt enkelt sin
upprättelse för att

felaktigt ha påståtts
försinka antalet
vaccinationer samt
alla väntande hjärtan




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-19 09:30



Bookmark and Share


  Susen VIP
En olidlig väntan där tidpunkten är oviss
2021-02-20

    Lena Staaf VIP
Ja, tiden och uret har vi ständigt synpunkter på men den bryr sig nada om det. Rolig dikt som jag verkligen gillar! Men vaccin vill jag ha och det pronto.
2021-02-19

  Elinor Sörensson VIP
Tiden. Ibland vår vän. Ibland
vår fiende. Nu väntar vi på den
tidpunkt då alla fått sin efterlängtade
vaccination.

Och tiden tickar strävsamt på utan
uppehåll.
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP