Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lista vi alla borde skriva


fuck it list

strunta i vad andra tycker och tror om dig

gå alltid din egen väg - inte andras

skapa dig inte ett hem och en stil som inte är du

du gör så gott du kan och visar dina barn
att det är OK att vara människa med
allt vad det innebär

ta inget personligt
vad andra upplever är deras upplevelse
och skapas i deras inre




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 14:37



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så rätt
2021-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Det finns objektiva sanningar.

2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77