Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vår inre värld

när vår inre värld är stökig
blir omvärlden likaså
när vår inre värld är fridfull
är även världen det

vi behöver inte kämpa för att läka
våra sår
bara häll lite tid i hjärtat och vänta
när såren är redo
så läker de av sig själva

när vi är tillfreds med oss själva
kan vi sluta fred med vårt förflutna
släppa allt gammalt bagage

när vår inre värld är stökig
blir omvärlden likaså
när vår inre värld är fridfull
är även världen det




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 14:42



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"bara häll lite tid i hjärtat och vänta"

Ja, många gånger är det just tid
som behövs för sår att läka.
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77