Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska dig själv

älska dig själv
trots dina brister
känn medlidande med dig själv
så som du kämpar varje dag
ge ditt hjärta en vänlig
kärleksfull klapp ibland
säg till dig själv
"Jag älskar dig"




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 14:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet!
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77