Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att se vår dotter lycklig

det bästa som finns
är att se våran fina skatt
i livet lycklig

det bästa som finns är
när vi slutar tidigt en dag
hämtar tidigare på förskolan
busar
stojar på vägen hem
låter henne välja vad det blir
för middag

det bästa som finns är att överösa
våran fina skatt i livet med
uppmärksamhet
när vi köper glass mitt i vintern
på väg hem från förskolan
det är sådana dagar vi pratar om ännu
när vi alla är fullt fokuserade
på varandra




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-02-19 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77