Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är alla

sakta må allt gå i livet
känns som om
du fastnat nånstans
i livet
i nån ålder
hur du än gör
du tar dig ej vidare

stanna upp
se vad du åstadkommit
på din vandring
inte vad du inte åstadkommit

endast då
kan du se
hur långt du
verkligen kommit

du har en resa som är din
endast din
jämför dig aldrig med andra
vi bär alla på olika ryggsäckar
vi har alla olika förutsättningar
var snäll mot dig själv
döm ingen annan
du vet aldrig
vad en annan människa
du möter varit med om

var förlåtande
mot dig
mot andra
prata gott om andra
andras frånvaro
prata gott om dig
vi är alla unika
vi är alla bra på olika saker
vi är alla människor
med känslor
med tankar
vi är alla värda
att behandlas
med respekt




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77