Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän




På kvällen försöker jag få nyckelharpan
att sjunga några trasor hela
hämta upp lite ljus ur mörkret
förklara att mitt hjärta lever
Olydig får stråken strängarna
att skära mycket djupt

Och jag undrar vad du såg
när du gick genom dörren
som du stängde och försvann
till trakter som jag endast anar

Men du fortsätter ändå att komma
och solen lyser åter
som om den glömt att det är kväll
När mörkret skimrar blir det lugnt
i hjärtat som gråter




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-19 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rörande vacker
2021-02-28

  Ulf Carlsson VIP
Ett hjärta som lever, lyser och gråter!
Jag-du-relationens kärna.
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP