Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du viskar mitt namn


När du sa mitt namn första gången
Den gången allt var svart och kallt
Hörde bilen börjar kyla ner
Ljudet av när jag tar ett bloss
Jag är så nervös så jag röker en till
Där kommer du
Nervös svettig och mer nervös
Du sa mitt namn
Maria sa du
Det känns hemma
Som om du sagt mitt namn förut
Som du viskar det nära mig förut
Du känns lite som något jag träffat förut
Som en bok jag läst som barn typ mr muffin
Den boken
Du känns som den boken
Du känns inte främmande har aldrig gjort
Det kändes aldrig främmande att träffa dig
Din beröring kändes aldrig främmande
Du har aldrig varit främmande
Kan det vara så att vi mötts förut
Kanske inte här
Kanske inte i detta universum
Kanske inte i dessa kroppar
Kanske i andras kroppar
I ett annat land
I en annan tid
Men gud jag tror jag hittat hem
Hittat hem
Hittat hem i dig




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-20 04:11



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
fin beskrivning av kärleken.
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus