Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken i vår familj




När jag satt bredvid min pappa i bilen
på väg att hämta en spanjorska på Arlanda
sa jag plötsligt åt gubben att :
"jag älskar dig pappa".

Han höll på att köra i diket
utan att veta om
hur vacker hon var
som skulle komma.

"Och jag älskar dig".

Mamma sa ingenting om sånt.
Och inte jag till henne.

Så blev mitt liv därefter.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-20 17:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starka rader
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP