Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan

vet du om
du kan mer än du förstår
annars hade du inte
kommit så långt
på din väg genom livet
du bär på inre krafter
du kan ta fram närsom




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-21 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77