Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus av frid

ljus av frid
av lugn
av ro
ljuset lyser upp mörkret
finns där
när livet
är tungt




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-21 10:25



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så livsbejakande. Fint fångat.
2021-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är världens ljus".

"Ljusets änglar" får man se upp med...
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77