Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repeat

Vill inte längre känna 
Orkar inte längre famla 
Alla tankar och känslor
Som skiftar i nyanser
Intensivt i stunden
Sen dör det ut
För att åter bli intensivt 
Och sen dö ut
Allting börjar om 
Runt och runt
Repeat, som fast i en loop
Mentalt påfrestande tyngd
Önskan om att skärma av
Stänga ner i ett avståndstagande 
Gå vidare med annat fokus 
Försöker hela tiden 
Men styrs av förväntan
Stunderna och längtan 
Så ständigt närvarande 
I slutändan en besvikelse 
Varje gång likadant 
Bryter ner bit för bit 
Snart finns inget kvar 
Ingen bit att bryta 
Möjligen en suddbar fläck 
En inpräntad avfärgning 
Som envist klamrat sig fast 






Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-22 03:32



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Hehe ja vemod är lite det som är jag :)
2021-02-24

  Dennis Brinkeback VIP
Vemodigt
2021-02-24

  Kaffedivan
Japp :)
2021-02-22

  Larz Gustafsson VIP
HSP?
Samma här...
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan