Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

längtan efter vår
sommar
sol som värmer
varm asfalt möter bara fötter
kittlande gräs mellan tårna
plaskande barn
skrattande
lekande i vattnet
dofter från grillat
sprider sig
snart
snart
smyger sig dessa dagar
närmre
håll ut lite till
lite längre
längtan efter vår
sommar
sol som värmer




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 75 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-22 16:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om längtan efter sol, värme och sköna dagar utomhus!
2021-02-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt diktat om längtan till vår och sommartid!
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77