Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

att känna mig uppskattad
det är en härlig känsla
att få ha dig vid min sida
som uppskattar mig varje dag
som visar det med fina kärlekshandingar
som sänder söta meddelanden
från jobbet
som skriver fina lappar om morgonen
ger varm känsla i hela kroppen

att känna mig älskad
det är fantastiskt
att du och jag visar varandra
vad vi känner
att vi varje dag ger varandra
pussar
kramar
kyssar
får mig att älska dig mer
för varje dag

att känna mig sedd
det är en känsla
svår att beskriva
du visar varje dag
både i ord och handling
att du ser mig
att du älskar mig

att ta en promenad
tillsammans
hand i hand
att leka med våran dotter
närvarande
tillsammans
visa henne att kärlek
är något fint
att få känna som vi gör
efter 8 år
är magiskt




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-23 08:24



Bookmark and Share


  PPQ
så fint du skildrar hur kärleke växer ju mer man älskar
2021-02-23

  Kungskobran VIP
Äkta kärlek
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77