Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

vi tillsammans
är starka
vi tillsammans
är strålande
vi möter livets
uppgångar
vi möter livets
nedgångar
tillsammans

ju fler motgångar vi möter
ju fler motgångar vi övervinner
desto starkare blir vi

vi tillsammans
vi tre
är en sammansvetsad familj
vi tillsammans
gör saker var och varannan dag
vi pysslar
vi renoverar hemma
vi leker
vi är ute i naturen
vi ritar
vi spelar spel
vi ser på film
vi är närvarande
nu
här
tillsammans

vi tillsammans
är starka
vi tillsammans
är strålande
vi möter livets
uppgångar
vi möter livets
nedgångar
tillsammans




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-23 08:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig känsla
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77