Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pysseldag

idag
är vi hemma
både jag
våran fina tjej
vi ägnar oss åt varandra
ger tid för varandra
bara är

idag är vi hemma
både jag
våran fina tjej
vi har tagit fram
pyssel
pennor
färger
målarböcker
ägnar tid till skapandet
viktigt för oss båda
givande
mysigt
närvarande i nuet




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-24 09:36



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt i sportlovstider
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77