Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Revisitation.


Amsterdam III


Amsterdam är Amsterdam,
till och med en decemberkväll
finns det blommor av is mot rutan.
Hur kan gammal kärlek rosta
om koltrastar fortfarande sjunger
på den tråkigaste sommarversen?
Och på vallgatorna lyser lamporna.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-24 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen