Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen från förr

minns du den där gången
en av alla
vi cyklade
tillsammans
till skolan
höll ihop många år
vänskap så fin
vänskap så dyr
minns du den där gången
vi klädde ut oss till
kineser inför maskerad
på Mc Donalds
så kul vi hade
minns du




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-24 19:00



Bookmark and Share


  ULJO
Härliga minnen
2021-02-25

  HelenaW
Fina minnen
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77