Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skriver

jag skriver
från vardagen
jag skriver
från hjärtat
jag skriver
från mitt inre
jag skriver
för att rensa tankar
jag skriver
för att må bra
jag skriver




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-26 08:32



Bookmark and Share


  PPQ
och det märks att det är så du skapar och du gör det väldigt bra
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77